RSS Feed

Nieuws 2015

15 maart 2015

Na de nieuwjaarsborrel van 30 januari begint het weer langzaamaan te roeren op de Botenclub en dat komt natuurlijk door de aanstormende lente. 28 maart gaan de boten die nu in de winterstalling liggen weer in het water. Vanouds is dat het vertrekpunt van weer een mooi vaarseizoen. IMG_0746Op dit moment zijn de winterstallers nog druk bezig om hun boot vaarklaar te krijgen en de loods geurt naar lak en terpentijn.

Dit jaar echter hebben leden en klanten de Botenclub ook ontdekt als plek om te vergaderen, te feesten en te dineren en dat geeft ook de nodige reuring. De vernieuwde en vergrote kantine (we moeten toch eens een mooiere naam vinden) is daar bij uitstek geschikt voor, zo blijkt.

30 januari 2015

De kantine was dit jaar prachtig gedecoreerd met een echte kerstboom en een zeer kunstige kunstboom met dank aan beheerder Rob. Dat gaf veel extra sfeer aan de nieuwjaarsborrel van de Botenclub op de voorlaatste dag van januari. Rond een uur of tien ‘s avonds luidde de bel voor de laatste ronde, maar daar trokken maar weinigen zich iets van aan.

2014 Kerstkaart en nieuwjaarsborrel

 

Geen reacties »

No comments yet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.