RSS Feed

Diensten

Wat de Botenclub voor jou kan betekenen:

De Botenclub beschikt over een werf, een loods en steigers. Binnen en buiten is er water en elektra (220V en 380V). In de loods staat tevens een grote werkbank. De binnenhelling is uitgerust met tot buiten verrijdbare kraan tot 1.500 kg waarmee een boot gelicht en gekeerd kan worden om aan de onderkant te kunnen werken. Er zijn goed onderhouden voorzieningen, zoals een kantine met bar en toiletten. En als de beheerder aanwezig is, is er meestal ook koffie en goede raad.

werk op de werf 01

-Onderhoud

De loods van de werf is een echte werkplek voor het klussen aan je boot. Op onze werf zijn klanten en leden in de gelegenheid om onderhoud en reparaties aan hun schepen te doen. Er is de nodige apparatuur beschikbaar, maar meestal werkt u met uw eigen gereedschap.

-Scheepsbenodigdheden

Als je gebruik maakt van de loods om je boot op te knappen, krijg je korting in de scheepswinkel in de buurt.

-Jachthaven

Aan de waterzijde is een steiger met 10 aanlegplaatsen waarvan 5 voor schepen tot 10 meter. De plaatsen worden uitsluitend aan leden verhuurd, maar zowel ‘s zomers als ‘s winters zijn er regelmatig leden met hun boot voor langere tijd weg. De vrije plaatsen zijn dan beschikbaar voor passanten.

-Zomer- en winterstalling

De loods is zomers en in de winter beschikbaar om je boot te stallen. Je krijgt een code van de deur zodat je op je eigen tijd kunt komen en gaan. De stallingprijs is erop berekend dat je normaal gebruik maakt van stroom en water. Voor energie-intensieve klussen zoals lassen rekenen we af naar gebruik.

-Sleephelling

De werf beschikt over een buitenhelling en een binnenhelling voor schepen tot 1.500 kg.

-Opslag van kleingoederen

Onze loods biedt met 365 m2 genoeg ruimte. Als je tijdelijk opslagruimte nodig hebt, kun je bij ons een plekje huren.

-Bijeenkomsten in de kantine

Onze nieuwe kantine is verdubbeld in grootte tot een kleine 30 m2. Er is een gezellige bar en er is een grote vergadertafel voor ca. 20 personen.

Ramen en schuifpui geven uitzicht over de steigers en het water van de Realengracht. Bij mooi weer is de steiger een prettige plaats om te vertoeven als break-out of als plek om te borrelen.

-Expositieruimte

Op verschillende gelegenheden bijv. tijdens de Kunstroute Prinseneiland, stellen wij onze loods open voor kunstenaars, die hun werken willen exposeren.

Geen reacties

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.