RSS Feed

Oud nieuws 2011

16 december 2011

De meeste leden hebben nu hun toezeggingen gestand gedaan en zich op de site van Wekomenerwel ingeschreven: meer dan €21.000 is de stand. Ga maar kijken. De leden gaan nu hun netwerk in om aan iedereen te laten zien met wat voor een mooi project we bezig zijn. We hebben inmiddels ook enkele nieuwe leden kunnen verwelkomen.

9 november 2011

We zijn online en het ziet er mooi uit!! Volgende week vrijdag hebben we een borrel op de club en gaan we de campagne starten.

8 november 2011

Morgen gaan we online met de sites www.botenclubwe.nl en www.wekomenerwel.nl. Ik heb net de pagina’s van de Botenclub op de site van WeKomenErWel gezien en het ziet er gewoon goed uit. Je kunt trouwens de startpagina nog zien, maar de rest hebben we nog even verstopt want de links werken nog niet. Tot morgen!

4 november 2011

De site is online. Het Aanbod komt nu ook op de site van Wekomenerwel, vandaar dat dat deel helaas nog niet zichtbaar is. Natuurlijk kunnen we nu niet achterover leunen en wachten tot de aanmeldingen binnenstromen. Nu gaat het echt beginnen. Alle leden gaan onder hun vrienden, kennissen en andere belangstellenden actief op zoek naar investeerders. Ik heb zelf al aan veel mensen gevraagd wat ze van het idee vinden en bijna altijd kreeg ik geïnteresseerde vragen terug. Ze vonden het allemaal een spannende onderneming. Nu maar zien of ze hun enthousiasme willen omzetten in klinkende munt….

14 oktober 2011

Het financiële deel van de site (met name ons aanbod aan geldschieters) is door experts bekeken en zij hebben akkoord gegeven. Het geheel voldoet nu aan alle regels van de AFM: heel belangrijk! Binnenkort gaan we online…..

14 september 2011

We zijn er bijna uit. Ons aanbod aan geldschieters moet natuurlijk staan als een huis. Behalve dat we plechtig beloven dat het geld netjes en op tijd wordt terugbetaald, bieden we ook een aantrekkelijke rente. Daarnaast is er het een en ander aan leuke dingen voor de liefhebbers. Denk aan rondvaarten, borrels enz. Houd ons in de gaten!

14 augustus 2011

Op deze pagina gaan we onze weldoeners op de hoogte houden van onze vorderingen.

Geen reacties »

No comments yet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.