RSS Feed

Certificaten en meer…

  • Voor grotere investeerders zijn er leuke extra’s en aan de 10 investeerders die de meeste certificaten kopen (en hun partner) zal de Botenclub in de zomer van 2012 een diner aanbieden in de loods en op de nieuwe steiger ter waarde van €50 per couvert.
  • Als investeerder bent u welkom op de werf met of zonder boot om u ter plaatse te overtuigen van de waarde van uw investering. Indien er plaats is, mag u met uw boot tijdelijk afmeren aan de steiger. Leuk als u met uw boot Amsterdam wilt bezoeken op Koningsdag, Sail of zomaar een mooie zomerdag.
  • De inkomsten van de Vereniging in 2011 e.v. overstijgen de kosten met €9.500 per jaar als gevolg van het feit dat de gemeente ons helpt met een lage canon voor de erfpacht. Dit bedrag is beschikbaar voor het bouwbudget en voor rente/aflossing.
  • Omdat de leden relatief lage bedragen betalen voor het gebruik van de steigers en de loods, blijft het aantrekkelijk om bij ons lid te zijn of te worden. Daardoor is de inkomstenstroom buitengewoon stabiel en betrouwbaar. Ook al mogen we volgens het erfpachtcontract met de gemeente geen commerciële activiteiten ontplooien.
  • Let wel op: Ook al is de financiële positie van de Botenclub dus sterk, u verstrekt risicodragend kapitaal, dus investeer alleen een bedrag dat u kunt missen.
  • De certificaten zijn overdraagbaar met voorafgaande goedkeuring van het bestuur van de Vereniging.
  • Wij nemen tegen een redelijke vergoeding maximaal 7 boten tot 6,50 x 2,35 meter of 1.500 kg in onze loods in de winterstalling. In de wintermaanden kunt u droog en relatief warm aan uw schip werken om zo de volgende zomer weer piekfijn voor de dag te komen.

Geen reacties »

No comments yet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.