RSS Feed

Aanbod

De Vereniging Botenclub Westelijke Eilanden had €80.000 nodig om de nodige verbeteringen aan de loods en steigers te kunnen doen en oude functies te herstellen. De leden hebben de eerste €36.000 zelf opgebracht.

De resterende €40.000 vroegen wij aan vrienden, kennissen en belangstellenden die ons doel wilden steunen. Daarvan was ca. €36.000 binnen de gestelde termijn ingebracht. Omdat we inmiddels de begroting naar beneden hadden kunnen bijstellen, is het project niet in gevaar geweest en hebben we met een gerust hart het startsein voor de verbouwing kunnen geven.

Hieronder staat het aanbod dat we onze investeerders voorhielden.

.

.

  • Wij bieden aan om certificaten van lening te kopen tegen 4,5% rente per jaar achteraf voor een periode van maximaal 6 jaar.

___________________________________________________________________

  • Als u met ons mee wilt doen, koopt u een aantal certificaten van lening van €250 per stuk. Door in te schrijven zegt u toe het te investeren bedrag op eerste verzoek te zullen storten op de aangegeven rekening. Dit verzoek zal worden gedaan zodra duidelijk is wanneer de bouwwerkzaamheden kunnen aanvangen.

___________________________________________________________________

  • Jaarlijks worden een aantal certificaten uitgeloot. De lening van onze vrienden, kennissen en belangstellenden is in 6 jaar terugbetaald.
___________________________________________________________________


Geen reacties »

No comments yet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.